Varumärken och bolag

Lokala och globala varumärken i samverkan för att stödja den digitala transformationen och energiomställningen i en värld i ständig förändring.

Varumärket Eitech är idag en betydande del av VINCI Energies verksamhet i Sverige. Nedan finner du en kortfattad beskrivning om alla bolag som ingick i Eitech-koncernen och som blev en del av VINCI Energies i 2018.  

Eitech AB (org. nr. 556730-9637) och Eitech Electro AB (org.nr 556469-0732) är bolagen där installations- och entreprenadverksamheten ryms. I bolagen finns även medarbetare för gemensamma funktioner som exempelvis IT, Administration & Ekonomi, HR, KHMS (KvalitetHälsaMiljöKvalitet) och Kommunikation.

Eitech Engineering AB (org.nr. 556327-4314). Eitechs kraft- och järnvägsverksamhet agerar under varumärket Omexom sedan januari 2019. Läs mer!

Eitech International AB (org.nr. 559039-8433) är Eitechs bolag som utför projekt i utlandet i samarbete med våra partners och kunder. 

INAC Process AB (org. nr. 556675-2332). Stora delar av Eitechs verksamhet inom instrumentmontage drivs genom bolaget INAC Process AB. INAC är ett välkänt och etablerat varumärke inom installation och leverans av system och instrument till industri- och processanläggningar.

picture missing

VINCI Energies varumärken i Sverige

I en värld i ständig förändring erbjuder VINCI Energies tjänster som stödjer utvecklingen inom områdena: digitalisering och energiomställning.

I Sverige är de globala varumärkena
Actemium, Axians och Omexom

De lokala är:
Eitech, INAC Process och Emil Lundgren