Strategisk plattform

Det är rätt enkelt egentligen. För att lösa våra kunders utmaningar krävs rätt kompetens inom elteknik.

Eitech består i dag av 1 200 specialister, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Dessa människor är det mest värdefulla vi har och vi är extremt stolta över dem. Vi vill att våra medarbetare ska älska att gå till jobbet. Att de ska kunna växa – som människor, specialister och kollegor. För oss innebär rätt kompetens tre saker: Med hjärna. Med hjärta. Tillsammans.

Med hjärna.
Vi löser våra kunders utmaningar genom att skapa innovativa och smarta lösningar. Detta genomsyrar vårt arbete – varje dag. Vi imponeras över våra medarbetare, över deras driv och vilja att utvecklas. Som företag har vi som ambition att ständigt hjälpa våra medarbetare och våra kunder att nå längre – nå dit de vill.

Med hjärta.
I alla beslut vi tar – i stort och smått – utgår vi ifrån vår värdegrund. Det är vår inre kompass som leder oss i vårt dagliga arbete och som hjälper oss att ta beslut. I relation med varandra och i relation med våra kunder och samarbetspartners.

Tillsammans.
Laget är större än jaget. Allt vi gör, gör vi tillsammans. Vi tar hand om varandra, lär oss av varandra och sporrar varandra. Tillsammans kan vi nå längre. Det är vi övertygade om.

Vi tror att denna kombination – med hjärna, hjärta och tillsammans – är nyckeln till framgång. Genom att arbeta efter vår övertygelse kommer vi att leva upp till våra kunders förväntningar och kunna fortsätta utveckla våra medarbetare till att nå sina mål.

Vi har gjort mycket och vi ska göra mer. För snart ett och ett halvt år sedan bildades det som i dag är Eitech. Nu fortsätter vi det vi startat tillsammans med våra medarbetare. Vi tar ansvar, vi driver branschen framåt och vi visar vad det innebär att ha rätt kompetens.

 

Olle Backman, Koncernchef och VD Eitech AB

Magnus Falkman, VD Eitech Electro AB och INAC Process AB

Jan Hintze, VD Eitech Engineering AB

Eitechs vision;

Visar vägen genom ansvarstagande​

 

Eitechs affärsidé;

Vi skapar värde som specialister inom elteknik för professionella kunder