Varumärkeslöfte

Det är rätt enkelt egentligen. För att lösa våra kunders utmaningar krävs rätt kompetens inom elteknik.

Varumärket Eitech består i dag av närmare 1 000 specialister fördelade på två bolag, Eitech AB och Eitech Electro AB. Dessa människor, med sin utgångspunkt från ett tjugotal orter längs hela vårt avlånga land,  är det mest värdefulla vi har och vi är extremt stolta över dem. Vi vill att våra medarbetare ska älska att gå till jobbet. Att de ska kunna växa – som människor, specialister och kollegor. För oss innebär rätt kompetens tre saker. 

Med hjärna.
Vi löser våra kunders utmaningar genom att skapa innovativa, smarta och långsiktiga lösningar. Vi vill bidra på riktigt, och leda utvecklingen av gröna erbjudanden och hållbara arbetssätt. Detta genomsyrar vårt arbete – varje dag. Vi imponeras över våra medarbetare, över deras driv och vilja att utvecklas. Vi har som ambition att ständigt hjälpa våra medarbetare och våra kunder att nå längre – nå dit de vill.

Med hjärta.
I alla beslut vi tar – i stort och smått – utgår vi ifrån vår värdegrund och våra löften. Det är vår inre kompass och ledstjärna i vårt dagliga arbete som alltid utförs på ett säkert sätt och med en nollvision för arbetsplatsolyckor. I relation med varandra och i relation med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Tillsammans.
Laget är större än jaget. Allt vi gör, gör vi tillsammans. Vi tar hand om varandra, lär oss av varandra och sporrar varandra. Tillsammans kan vi nå längre och finna goda lösningar på stora utmaningar som bland annat vår miljö- och klimatpåverkan. Det är vi övertygade om, om vi agerar nu och med uthållighet.

Vi tror att denna kombination – med hjärna, hjärta och tillsammans – är nyckeln till framgång. Genom att arbeta efter vår övertygelse kommer vi att leva upp till våra kunders förväntningar och kunna fortsätta utveckla våra medarbetare till att nå sina mål; att främja utvecklingen av ny teknik och bidra i den digitala transformationen och energiomställningen. 

picture missing