En del av VINCI Energies

Eitech – ett lokalt varumärke inom VINCI Energies nätverk i Sverige.

Varumärket Eitech är sedan januari 2018 en del av VINCI Energies, en global aktör inom infrastruktur, industri, tjänstesektor och ICT. Gruppen består av 90 000 anställda fördelade över 1900 affärsenheter i 57 länder, som tillsammans arbetar för såväl offentliga som privata uppdragsgivare, genom att distribuera, drifta och optimera energi- och kommunikationsinfrastruktur, industriella anläggningar och byggnationer.

Förutom Eitech driver VINCI Energies sin verksamhet genom ytterligare internationella varumärken och via olika lokala varumärken runt om i världen. I Sverige representeras VINCI Energies nätverk av de globala varumärkena Axians, Actemium och Omexom samt de lokala varumärkena Eitech, Emil Lundgren, Elektro Kroon, INAC Process samt Fiber och Elkraft.

Med starka regionala rötter samt anpassningsförmåga och fokus på innovationskultur har VINCI Energies medarbetare en nyckelroll i att främja utveckling av ny teknik och bidra till två stora förändringar: den digitala transformationen och energiomställningen. Du kan läsa mer om VINCI Energies här. 

VINCI Energies är i sin tur en del av VINCI-gruppen, en global aktör verksam inom koncessions- och konstruktionssektorn med närvaro i över 120 länder. Du kan läsa mer om VINCI här.

VINCI Energies i Sverige

 • 2600

  medarbetare

 • 5.8

  miljarder SEK i omsättning

 • 80

  affärsenheter

VINCI Energies globalt

 • 90000

  medarbetare

 • 16.7

  miljarder Euro i omsättning

 • 1900

  affärsenheter