En del av VINCI Energies

Eitech – ett lokalt varumärke inom VINCI Energies nätverk i Sverige.

Varumärket Eitech är sedan januari 2018 en del av VINCI Energies, en global aktör inom infrastruktur, industri, tjänstesektor och ICT. Gruppen består av 85 700 anställda fördelade över 1800 affärsenheter i 57 länder, som tillsammans arbetar för såväl offentliga som privata uppdragsgivare, genom att distribuera, drifta och optimera energi- och kommunikationsinfrastruktur, industriella anläggningar och byggnationer.

Förutom Eitech driver VINCI Energies sin verksamhet genom ytterligare internationella varumärken och via olika lokala varumärken runt om i världen. I Sverige representeras VINCI Energies nätverk av de globala varumärkena Axians, Actemium och Omexom samt de lokala varumärkena Eitech, Emil Lundgren, INAC Process, El-trion samt Fiber och Elkraft.

Med starka regionala rötter samt anpassningsförmåga och fokus på innovationskultur har VINCI Energies medarbetare en nyckelroll i att främja utveckling av ny teknik och bidra till två stora förändringar: den digitala transformationen och energiomställningen. Du kan läsa mer om VINCI Energies här. 

VINCI Energies är i sin tur en del av VINCI-gruppen, en global aktör verksam inom koncessions- och konstruktionssektorn med närvaro i över 120 länder. Du kan läsa mer om VINCI här.

VINCI Energies i Sverige

 • 2600

  medarbetare

 • 5.4

  miljarder SEK i omsättning

 • 78

  affärsenheter

VINCI Energies globalt

 • 85700

  medarbetare

 • 15.1

  miljarder Euro i omsättning

 • 1800

  affärsenheter