FUNKTIONELL OCH LÅNGSIKTIG LADDNINGSINFRASTRUKTUR

Hiab i Hudiksvall

Hiab i Hudiksvall

Citat
“Vår ambition är att vara det naturliga valet inom gröna installationer, både lokalt och nationellt”
Martin Mörk, Enhetschef Eitech Hudiksvall

UTMANINGEN

HIAB har en tydlig målsättning att ställa om sin fordonsflotta till miljövänliga bilar, ett led i deras bidrag till att minska utsläpp och miljöpåverkan. De efterfrågade support med att kunna erbjuda sina anställda möjligheten till elbilsladdning på arbetsplatsen inkluderat ett tydligt och enkelt betalsystem samt drift och underhåll.

LÖSNINGEN

För detta uppdrag valde Eitech lokalt i Hudiksvall att samarbeta med en av sina partners i form av Voltiva. Tillsammans installerades ett modernt system för elbilsladdning med åtta laddplatser, och där debitering av laddningen sköts med en betalapplikation via mobilen. Ett drift- och underhållsavtal för ett långsiktigt och hållbart användande är också utformat.

EFFEKT

Företagen har nu skapat förutsättningar på arbetsplatsen för miljövänligare transporter i linje med dagens krav. Betalningsfunktionen resulterar i en tydlig debitering av laddning med en specificerad kostnadsfördelning mellan företag och anställd.

”Eitech, som specialist och lokal elinstallatör, har en stark drivkraft att ta en nyckelroll för samhällets utveckling, inte minst i den pågående energi- och teknikomställningen. Vår ambition är att vara det naturliga valet inom gröna installationer, både lokalt och nationellt.

Martin Mörk, Enhetschef Eitech Hudiksvall

Gröna Installationer